fredag 19 december 2008

Direkt från studion



Oskar, Daniel och Karin är på plats i studion där inspelning av filmens scen 1 i lägenheten är i full gång. Vi har stött på en hel del problem, som att kameran har rubbats flera gånger och gubben fallit ihop, men nu ser vi ut att vara på banan igen.

Igår hade Eerton work in progress-genomgång tillsammans med videohandledare och övriga videoprojektgrupper på KSM. Presentationen gick bättre än väntat och trots förseningen är vi hoppfulla inför hur det slutliga resultatet kommer att se ut. Ännu inte bestämt är hur vi ska göra med monologen i filmen, eftersom bildspråket kommer att tala för sig självt och enligt handledare behövs inte tal för att förstärka handlingen. Däremot tillför monologen en nyansering av huvudkaraktären och framför dennes säregna personlighet, så troligen kommer vi att följa manus till största del men ev. skära ned på monologen.

Idag är sista arbetsdagen innan jul. Gruppen kommer att arbeta uppdelat under mellandagarna och alla som kan kommer att fortsätta inspelningen för att underlätta slutarbetet. Tills dess...

GOD JUL!

1 kommentar:

Fredrik Wikman sa...

Det låter som att gänget har en hel del att pyssla med. Hoppas resultatet blir precis lika bra som det alltid blir när KSM-gänget är inblandat :)

Pöss på er!

/Wikman